Олена Урсуленко: Спорту в Херсоні - бути!

Депутатський корпус Херсонської міської ради VII скликання затвердив програми розвитку фізичної культури та спорту на поточний рік.

Цьому рішенню передувала інтенсивна робота депутатів. Вони побували у спортивних школах і гуртках, поспілкувались з адміністрацією і тренерами.

Профільна депутатська комісія, яку очолює Валентин Сух, доклала багатьох зусиль до формування програми розвитку спорту, яка дійсно запрацює.

Лише після моніторингу і занесення всіх рекомендацій депутатської комісії з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді проект рішення був винесений у сесійну залу.

«Зустрічі з тренерами лише підтвердили загальну тенденцію: у херсонському спорті – все тримається на них. Вони знаходять інвесторів, працюють з батьками, щоб зібрати кошти на виїзні змагання, - говорить секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

- Забезпечення всім необхідним для тренувань також лягає на батьківські плечі. Я хочу лише подякувати дорослим за їхню роботу – вони дбають про те, щоб молоде покоління виросло здоровим, розвиненим і примножувало спортивну славу Херсонщини».

Під програми з розвитку фізкультури і спорту, футболу виділені бюджетні кошти. Щоправда, фінансування не в повному обсязі.

Але новообраний депутатський корпус не полишає дітей і їхніх наставників наодинці зі всіма проблемами.

У разі перевиконання бюджету міста у першому півріччі депутати зможуть виділити додаткові кошти на розвиток спорту.

«Для тренерів спортивних шкіл і гуртків Херсона двері депутатського корпусу завжди відчинені, - говорить Олена Борисівна. – Ми приділятимемо особливу увагу розвитку спорту у місті. За цим стоїть здоров'я наших дітей».

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон