Щасливе майбутнє дітей – в наших руках!

На базі школи № 10 Новокаховської міської ради 16 лютого, відбувся семінар соціальних педагогів і практичних психологів ЗОШ і ДНЗ міста на тему: «Алгоритм роботи психологічної служби з дітьми, сім'ї яких опинились у складних життєвих обставинах».

Фахівці психологічної служби школи соціальний педагог Горицька С.В. і практичний психолог Одальчук Ю.В. представили присутнім презентацію з досвіду роботи з сім'ями, які опинилися в складних обставинах, провели практичну роботу в групах з учасниками семінару, яка передбачала надання різних видів освітньої, психологічної, виховної та посередницької допомоги дитині.

Кожен із учасників семінару пересвідчився у необхідності надання своєчасної допомоги кожній дитині у вирішенні її життєвих проблем, психологічній підтримці у розвитку дитячої індивідуальності, що сприятиме успішному розвитку, вибору шляху особистого самоствердження і самореалізації.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон