«Інформаційний наступ» на тимчасовому кордоні з Кримом

В «інформаційний наступ» на території районів материкової України, суміжних з окупованим Кримом, переходить місцева влада на Херсонщині.

Протягом нинішнього та наступного років обласна рада планує витратити 1,2 мільйони гривень на придбання чотирьох потужних передавачів телевізійного сигналу та антенного комплексу.

Обладнання встановлять на вишках у Чаплинському районі, аби покращити якість трансляції та збільшити кількість каналів, що їх можуть приймати тамтешні глядачі.

Зараз у «прикордонні» жителі сіл та містечок приймають переважно телесигнал з Криму, де триває ретрансляція пропагандистських московських каналів. А вони поширюють антиукраїнські та сепаратистські настрої, збільшуючи таким чином чисельність «п'ятої колони».

В Києві про це давно відомо: впродовж останніх двох років державні мужі обіцяли і вкласти бюджетні гроші у розвиток мережі українського телевізійного та радіомовлення біля адміністративного кордону, і навіть посприяти відкриттю газети. Але обіцянки залишилися цяцянками, тому до справи взялося вже обласне самоврядування. Може, в громади вийде краще, ніж у столичних чиновників.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон