Правда від херсонського нардепа

Жахливу правду по стан справ у країні розкрив своїм виборцям у соціальних мережах народний депутат від Херсонщини Андрій Гордєєв

"...не можна постійно списувати все на війну. Країна має рухатися вперед і рухати її повинен саме економічний блок Уряду. А він є вкрай слабким. - визнав нардеп Андрій Гордєєв, пояснюючи своє голосування "за" відставку уряду Яценюка.

- Під час звіту Уряду у Верховній Раді ми не почули жодного слова про створення нових робочих місць, відкриття нових ринків, стимулювання експорту, здешевлення кредитів для бізнесу.

Ні слова про те, що у нас найменша в Європі зарплатня, а українець витрачає в день на життя трохи більше одного долара – на рівні жителів африканських країн.

Це була механічна доповідь, за якою, як вдало зазначили колеги, не було головного – Людини, заради якої існує держава і працюють урядовці та парламентарі.

Уряд обіцяв українцям потерпіти, і люди повірили. Але кредит довіри має схильність вичерпуватись. Люди, з якими я спілкуюсь на своєму окрузі, відчувають, що в країні нічого не відбувається. Депутати у Парламенті теж це відчувають, тому що члени Уряду не приходять в сесійну залу, не радяться і не звітують.

Саме тому 194 депутати, і я також, проголосували за недовіру Уряду..."

Андрій ГОРДЄЄВ

Фото latifundist.com

P.S. Що тут скажеш: сильно, відверто. Але, після таких одкровень від державної людини через два роки перебування при владі - здається, що у відставку має йти не тільки уряд....

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон