Біля “Стіни кохання” новокаховчани зізнавались в любові та отримували подарунки

14 лютого, на площі перед кінотеатром «Юність» в Новій Каховці відбулась романтична акція присвячена Дню закоханих – «Стіна кохання».

Схожі акції відбулись в цей день у багатьох містах України, в Новій Каховці її організаторами виступила Молодіжна рада міста при міському голові спільно з ВГМО «Студентська республіка».

На символічній «Стіні кохання», оформленій у вигляді великих сердець, усі бажаючі могли освідчитись в любові своїм близьким, рідному місту, Україні і, звісно, своїм другим половинкам.

Усі учасники отримували вітальну брендовану «валентинку» від Студреспубліки зі словами з Євангелія, що «...любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду...», яку вони могли подарувати своїм найдорожчим людям.

Упродовж усього дня на площі панувала дружня атмосфера, грала тематична музика, а учасники та звичайні перехожі робили на фоні сердець фотографії на пам'ять та дарували зізнання своїм половинкам.

Підсумком акції став довгоочікуваний розіграш подарунків, на участь в якому зареєструвалось 44 закохані пари різного віку (найстарша пара прожила у шлюбі 40 років). В результаті лотереї було визначено 18 пар переможців, які отримали сертифікати на безкоштовне відвідання різних романтичних закладів нашого міста – кінотеатру «Юність», кафе «Chicago», «Дніпро», анти кафе «Third place», кофейні «ВК» та кафетерію «Золотий ключик». На останок розіграшу організатори залишили особливий приз – сертифікат на 100 поцілунків на площі. Виграла його прекрасна подружня пара, яка одразу продемонструвала усім свої гарячі почуття любові.

Як розповіла голова Молодіжної ради Яна Козлова, акція пройшла більше ніж успішно: «Були хвилювання через прогнозовані синоптиками дощі, але ми своєю енергію, позитивом та палкою любов'ю привабили гарну погоду і прекрасно провели день! Усього у нашому заході взяло участь близько 300 новокаховчан. Тому я впевнена, що в подальшому «Стіна кохання» стане традиційним заходом для нашого улюбленого міста на радість усім його мешканцям».

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон