«Херсонські манси»

У Херсонському облмуздрамтеатрі відбувся перегляд прем'єрної вистави «Херсонські манси».

Автор п'єси – відомий херсонський драматург Анатолій Марущак, режисер вистави – Ірина Корольова.

До дня закоханих, Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша, приготував херсонцям подарунок у вигляді вистави «Херсонські манси».

Дана вистава дуже легко сприймається публікою і підіймає настрій. Переглядаючи її можна і посміятись, і позахоплюватись справжніми почуттями закоханих. Одразу видно, що режисер вистави та актори, які в ній задіяні, з любов'ю працювали для свого глядача.

«Працювалось нелегко, бо у нас було небагато часу для роботи над виставою. Але працювалось цікаво, адже кожен із персонажів, які задіяні у виставі, живе в нашому місті. І коли я розповідала акторам про персонажів, про їхні колоритні фрази, музикальні моменти – вони мене одразу розуміли. У нас залишилось відчуття радості, адже ми можемо розповісти про своє місто, про людей, які тут живуть, про те, які ми різні, але ж ми можемо бути дружніми, допомагати один одному – зараз це дуже важливо», - розповідає режисер вистави Ірина Корольова.

Директор театру Олександр Книга зазначає, що вистава особлива, адже п'єсу написав херсонський автор Анатолій Марущак. Хоч і написав він її давно, актуальною вона є і сьогодні.

«Сьогодні треба представляти Херсонщину, як туристично-привабливий край, треба шукати позитив в нашому регіоні. Вистава, як раз, і вийшла позитивною. Вона проста, дуже легко лягає на серце. Думаю, що «Херсонські манси» сподобаються херсонцям, будуть збирати багато гостей в нашому театрі», - зазначив Олександр Книга.

Тетяна БОЙКО, фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон