Олена Урсуленко переконана, що міська рада зможе реалізувати життєво необхідні проекти для Херсона

Про це секретар Херсонської міської ради, голова Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» - БПП» Олена Урсуленко заявила після завершення вчорашньої скандальної, але все ж таки досить продуктивної сесії міськради

Як відомо вже всій країні з засобів масової інформації, вчорашнє засідання Херсонської міської ради з самого початку намагалися зірвати... Після провокації, яка була направлена на блокування роботи ради і неприйняття соціально важливих питань представники «Опозиційного блоку» та «Нашого краю» покинули пленарне засідання.

Не дивлячись на це, сесійне засідання міської ради все ж таки відбулося. Депутати від фракції «Солідарність» залишились у сесійній залі разом з представниками демократичних партій і разом продовжили конструктивну роботу по прийняттю рішень і з соціально важливих питань.

Варто відзначити, що ті депутати, які залишилися працювати у сесійні залі були одностайні у прийнятті рішень. На пленарному засіданні були підтримані надзвичайно важливі та нагальні питання для Херсона.

Депутати проголосували програми, які стосуються соціального захисту населення та охорони здоров'я, сфери ЖКХ, розвитку спорту і підтримку освіти. Рішенням депутатів тепер передбачена безкоштовне первинне та діагностування захворювань для визначених категорій мешканців нашого міста.

Також сьогодні було виділено 91 земельну ділянку для учасників АТО. Підтримали на сесії і питання, щодо надання матеріальної підтримки мешканцям, які потребують допомоги на негайне лікування, в тому числі і відомій волонтерці Валентині Крицак.

Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу нарешті вирішено питання по фінансуванню лікарні Залізничників, а також депутати прийняли рішення декілька інвестиційних проектів співфінансування побудови басейну в ЗОШ №46 та реконструкцію спортивних майданчиків у ЗОШ № 47, №49 і гімназії №1.

Секретар Херсонської міської ради, голова Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» - БПП» Олена Урсуленко подякувала депутатам, що залишилися працювати, за роботу та наголосила: «За сьогоднішніми рішеннями стоїть величезна робота депутатського корпусу.

Протягом тривалого періоду у профільних комісіях було професійно розглянуто кожне з питань порядку денного, з детальним вивченням роботи комунальних підприємств та проблем жителів міста.

Варто відзначити, що депутати виконали не лише свою роботу, але й обов'язки виконавчих органів влади, бо деякі з них відверто саботують роботу. Враховуючи сьогоднішні рішення, у міста є прекрасна можливість кадрового перезавантаження шляхом оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад.

Лише так ми можемо обрати професіоналів своєї справи, разом з якими будемо рухатися по досягненню наших планів. Переконана, що ми зможемо реалізувати життєво необхідні проекти для нашого рідного міста», - впевнено заявила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон