Поповнення у лавах херсонських прикордонників

Майже щодня до регіонального центру комплектування прикордонної служби приходять потенційні кандидати, що виявили бажання вступити до лав прикордонників. Деякі з них вже здійснили свою мрію.

«Я вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому...». Такими словами розпочався день в Херсонському прикордонному загоні. Десять відважних хлопців та дівчат прийняли присягу на вірність народу України. Тепер їх чекає нелегка, але почесна справа – захищати кордони Батьківщини.

Окрім керівництва загону, на обраний життєвий шлях «новоспечених» прикордонників благословив Голова відділу військово-патріотичного виховання Херсонської Єпархії протоієрей Ігор та щирими словами вдячності привітали юні друзі прикордонників.

В свою чергу, військовослужбовці, які прийняли присягу, пообіцяли докласти всіх зусиль та вмінь для збереження територіальної цілісності України, недоторканності її кордонів та повністю виправдати почесне ім'я «Прикордонник».

Нагадуємо, що для бажаючих проходити військову службу за контрактом в лавах Державної прикордонної служби України завжди відкриті двері у Херсонському прикордонному загоні.

Іван ШЕВЦОВ
Помічник начальника Херсонського прикордонного загону -
начальник прес-служби

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон