Херсонців запрошують на навчання до Польщі

Щиро запрошую на навчання до Вищої Школи Бізнесу в Домброві Гурнічій. Вища Школа Бізнесу в Домброві Гурнічій є одним з провідних навчальних закладів країни.

В 2015 році Вища Школа Бізнесу в Домброві Гурнічій відсвяткувала 20-річчя своєї діяльності.

На протязі двох декад заклад випустив більш ніж 25000 випускників. На сьогоднішній день у Вищій Школі Бізнесу в Домброві Гурнічій навчається понад 8 000 студентів, з них понад 300 іноземних студентів з України, Росії, Азербайджану, Турції, Казахстану, В'єтнаму, Індії, Непалу, Бангладешу.

Ми пропонуємо 14 факультетів на І та ІІ ступенях навчання: адміністрування, національна безпека, економіка, англійська філологія, фізіотерапія, інформатика, менеджмент інженерії, логістика, педагогіка, соціологія, міжнародні відносини, транспорт, менеджмент, менеджмент i інженерія продукції – в 70 спеціальностях.

Усі навчальні програми у Вищій Школі Бізнесу в Домброві Гурнічій виконані згідно европейских стандартів щодо якості освіти. Завдяки досконалій роботі викладачів, співробітників та сучасним програмам навчання, Вища Школа Бізнесу займає провідну позицію серед вітчизняних та міжнародних навчальних закладів.

Переваги навчання у Вищій Школі Бізнесу в Домброві Гурнічій:

  • навчання без додаткових витрат;
  • безкоштовні курси польської мови з метою підготовки до навчання на обраному факультеті;
  • диплом визнаний в Європі та у цілому світі;
  • можливість працевлаштування під час навчання;
  • стажування під час навчання;
  • індивідуальна допомога кожному студенту;
  • можливість виїхати на навчання або на практику в рамках програми Erasmus+;
  • міжнародний студентський осередок.


Дякуємо Панству за участь на інформаційних зустрічах в Дніпропетровську, Вінниці, Миколаєві, Херсоні. Для осіб, які брали участь у зустрічах, маємо спеціальну пропозицію рекрутації на навчання до нашого Закладу. При запису на навчання до 15 березня 2016 р. Панство отримає спеціальну знижку на навчання – оплата за I семестр навчання складає лише 360 ЕВРО.

Вибір навчання у Вищій Школі Бізнесу в Домброві Гурнічій, вибір успішного майбутнього!

Офіційний представник у м. Херсон
Черевань Вікторія Миколаївна
моб.+380950429468

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон