У Північній колонії засуджений обвінчався з дружиною після 30 років шлюбу

Потрапивши за грати через прикрі життєві помилки, багато хто з «одиноких вовків» починає інакше дивитися на світ, та разюче змінює погляд на сімейні цінності.

Недарма чи не щомісяця у кожній з виправних колоній Херсонщини грають по кілька весіль після знайомств за перепискою – це не дивина. Та днями у Північній виправній колонії № 90 обласного центру відбулася не зовсім звичайна церемонія.

Засуджений на ім'я Олександр (своє прізвище він попросив журналістів не називати) вирішив обвінчатися з законною дружиною після... тридцяти років у шлюбі!

Олександр та Олена познайомилися у чотирнадцять років, і сталося між ними кохання з першого погляду. Після відвідин РАЦСу в сімейній історії бувало всяке. Та подружжя щосили намагалося берегти злагоду – навіть на злочин чоловік пішов через те, що хотів принести у родину трохи добробуту.

Після засудження Олександра Олена також його не кинула – приїздила на побачення, і всіляко намагалася підтримати у біді. А по тому пара обвінчалася у храмі при колонії, сподіваючись, що їхня злука, освячена вірою, стане одним з тих «якорів», який утримає міцність їхньої родини протягом семи років неволі.

Символічно, що храм, де проходила церемонія, символічно названий на честь образу Божої Матері «Неочікувана радість». Либонь, вінчання таки справді додасть у невеселе життя голови родини трохи радості.

На знімку: закохані Олександр та Олена під час вінчання у храмі виправної колонії. Фото надане прес-службою управління Державної пенітенціарної служби України у Херсонській області.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон