В Херсоні смакували асканійські млинці від Ружени Рубльової

Для того, щоб чудово провести вечір, вдихнути спокусливого аромату свіжоспечених млинців ( приготовлених за особливим рецептом!), насолодитися теплою, душевною атмосферою, не треба вдаватися до пошуків вишуканих місць для відпочинку, адже таке місце в Херсоні є вже давно, та й відоме воно всім!

Особливе місце, для особливих театралів – Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша.

Херсонці, а також гості міста, вже давно звикли до приємних сюрпризів від нашого театру, адже враження після його відвідування тільки позитивні. Тож і 27 січня, усі, хто прийшов до обласного театру, пішов задоволеним!

Вже втретє, але вперше в цьому році, глядачі відвідали проект «Театральна кухня», який є спільним проектом театру та телеканалу «KRATU». Цього разу в гостях у ведучого проекту, генерального директора театру Олександра Книги була Заслужена артистка України Ружена Рубльова.

Чудова артистка, улюблениця глядача та просто красуня жінка, розповіла шанувальникам про своє життя, про свою творчість. А в подарунок присутні на вечорі отримали її виступи, ну і, звичайно, ( яка ж кухня, без страв) фірменні асканійські млинці, бо сама артистка родом з Асканії-Нова.

«Проект «Театральна кухня» народився не так давно, це ми вже втретє проводимо таку програму, сподіваюсь, що глядачу і надалі буде цікавий цей проект. Я думаю, що разом з телеканалом «KRATU» ми завоюємо свого глядача, сподіваюся, що цей проект буде жити довго і далі буде цікавим для наших любих глядачів», - зазначив Олександр Книга.

Тетяна БОЙКО


Фото Дениса Максимова та Євгена Загорулька

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон