Депутатський корпус Херсонської міськради дійсно хоче змін

Реальних змін у Херсоні прагнуть депутати міськради нового скликання, в тому числі, - змін у роботі комунальних підприємств міста, які мають працювати саме для громади. Про це йшла мова на черговому засіданні "бюджетної" комісії Херсонської міської ради.

І знову на запити та рекомендації комісії за результатами минулих засідань представники управлінь, департаментів, комунальних підприємств, на жаль, не змогли надати вичерпних відповідей, а дехто взагалі "плутався у свідченнях".

Слухаючи монотонні доповіді керманичів міста та емоційні питання колег-депутатів (бо болить за місто й шокує безглуздість промов), вже не вперше приходить на думку: «собака лает, караван идёт» (караван в данном случае не депутатський корпус).

Депутатський корпус дійсно хоче змін, але чи хочуть їх керівники підрозділів міської ради та директори КП? Не всі. Але все ж таки маю надію, що ми переломимо ситуацію.

Ну а тепер від емоцій до питань засідання комісії:

- директору КП «Гарантія» дали можливість реабілітуватися на наступному засіданні, в іншому випадку – рекомендація щодо невідповідності займаній посаді;

- директор КП «Дорожник» доопрацьовує бізнес-план розвитку підприємства;

- управління земельних відносин продовжує готувати інформацію (вже місяць) про Херсонський комунальний ринок;

- управління естетики та зовнішньої реклами розмірковує над підготовкою картограми рекламних конструкцій;

- розглянули (позитивно) 11 питань порядку денного майбутньої сесії. Програми залишили на наступне засідання;

- підтримали пропозицію голови комісії А. Дмитрієва щодо повернення виключно до компетенції міської ради (рішення сесій) ухвалення рішень щодо договорів оренди комунальної власності (зараз це робить управління комунальної власності).

Юрій КІРІЛОВ

Депутат Херсонської міської ради

Фото Тарас Бузак

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон