Херсонські рятувальники відкривають двері

Рятувальники управління ДСНС України у Херсонській області тричі за минулу відкривали двері квартир, в яких літні люди потребували медичної допомоги.

Так, 25 січня о 10:40 на пункт зв'язку 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Бериславського району зателефонували з місцевого відділу поліції і попросили про допомогу. Вони повідомили, що в м. Берислав на вул. Леніна у квартирі знаходиться 78-річна жінка, яка не може самостійно відкрити двері.

Також о 15:45 до 17-ї ДПРЧ поступив виклик з відділу поліції з проханням про допомогу. З'ясувалося, що у м. Нова Каховка по вул. Гагаріна 80-річна жінка впала на підлогу, травмувалася та не змогла самостійно піднятися.

Із схожою ситуацією, вже 26 січня о 03:50 до 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини поступив виклик на вул. І.Куліка, де по прибуттю рятувальники допомогли службі швидкої медичної допомоги Суворовського району з відкриванням дверей квартири де перебувала хвора людина. За допомогою пожежно-технічного обладнання рятувальники відкрили двері і передали потерпілих до рук медиків.

Головне управління ДСНС України
у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон