Офіційна статистика не відображає реальну картину на Херсонщині

Це заявила заступник голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова на засіданні постійної комісії облради з питань бюджету,фінансів та соціально-економічного розвитку акцентувала на резервах наповнення обласного бюджету.

"Прихована зайнятість - це величезний резерв для наповнення бюджету. За рівнем заробітної плати Херсонщина на одному з останніх місць по Україні, однак офіційна статистика не відображає реальну картину", - зазначила О.Рукавішникова.

Оксана Олександрівна запропонувала спільно з фіскальною службою та громадськістю розробити перелік заходів щодо боротьби з прихованою зайнятістю та збільшення надходжень до бюджетів податку з доходів фізичних осіб. Основні пріоритети - це торгівля і сільське господарство.

«Показовий приклад, коли за рік у комунальному закладі Херсона, в лікарні імені Тропіних стаціонарне лікування пройшли близько 6000 чоловік, а лікарняні листи взяли тільки 1,5 тисячі пацієнтів», - відзначила заступник голови Херсонської облради.

По матеріалам сайту Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон