Юні боксери зійшлися на рингу в поєдинку

Відкрита першість ДЮСШ «Спартак» з боксу відбулася минулої суботи в селі Великі Копані.

У ній взяли участь спортсмени 2005-2006 року народження з Херсона, Скадовська, Голої Пристані, Цюрупинська, Таврійська, Каховки та Нової Каховки. Також в боях брали участь і гості з Южноукраїнська Миколаївської області.

«Честь і хвала Андріянову Григорію Антоновичу, який зробив зал, щоб діти займалися боксом. Приємно бачити, що бокс в Херсонській області на вищому рівні. Окрема подяка президенту Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександру Трутневу, який активно працює з тренерами, спортсменами, організовує безліч змагань. Вся ця робота дає результати», - прокоментував враження від турніру тренер з Южноукраїнська Микола Борець.

Згоден з ним і тренер з Голої Пристані Роман Чернишов: «Змагання пройшли на високому рівні. Хотілося б, щоб хлопці і далі займалися боксом, піднімалися на високий рівень і досягали спортивних вершин».

Змагання вийшли надзвичайно насиченими. Всі 78 юних боксерів постаралися викластися на повну і показати себе з кращого боку. Ну а кращим боксером турніру був визнаний Олександр Чубукін, який виступав у ваговій категорії до 50кг. Програвши перший раунд Фуркуленко Віталію з Южноукраїнська, він знайшов у собі сили переломити результат бою і в наступних двох раундах здобути переконливу перемогу.

Також під час першості пам'ятною нагородою був нагороджений заслужений тренер України, ветеран херсонського боксу Григорій Антонович Андріанов.

Віталій ВИБРАНСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон