У Малокаховці – нова група в дитсадку, на черзі ще три

Нову групу відкрили завдяки спільним зусиллям громади села, влади та доброчинців. За кілька місяців необхідні приміщення повністю реконструювали, відремонтували, оновили інтер'єр,дякуючи небайдужості сільського голови В. Лукашенка, працівників закладу та батьків маленьких малокаховчан.

Роботи тривали і вдень, і вночі. Після закінчення трудового дня йшли працювати до садочка тата і мами, а розходилися нерідко вже за північ. Малечі тут буде цікаво й безпечно, та навіть у тріскучі морози тепло, бо минулого року тут була реконструйована опалювальна система.

— Важливо, що громада зберегла будівлю дитсадка і вдалося знайти ресурси, щоб відремонтувати та облаштувати це приміщення. Дякую всім, хто долучився до розбудови садка — і матеріально, і своєю працею, і правильними управлінськими рішеннями.

Відкриття нової групи — це велика справа в наш економічно складний час. Бажаю керівнику і колективу садочка сил та натхнення, щоб виховувати наших дітей здоровими, розумними, активними патріотами рідного краю і України, — наголосила на урочистостях голова районної ради Тетяна Тертична.
Протягом останніх років підприємці Ю. Горстка, В. Помазнюк, Ю. Бойко всіляко підтримують Малокаховський дитсадок. Для тутешніх дошкільнят придбали іграшки, меблі, посуд. Відремонтували приміщення садка.

— Громада Малокаховки продемонструвала, що навіть в умовах обмеженого фінансування можна працювати. І показала приклад як це робити з допомогою спільної праці мешканців села, сільської ради, меценатів і районної влади, — зауважив сільський голова В. Лукашенко. Також, з його слів, у селі є можливість та приміщення для відкриття у майбутньому ще 3-х додаткових груп.

"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон