Як протистояти інформаційній агресії на Херсонщині

Розкажуть представникові Херсонської облдержадміністрації на засіданні Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення Міністерства інформаційної політики України.

Від Херсонської ОДА участь у засідання Комісії візьме директор Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики Ольга Савенко: «Це вдруге я буду представляти Херсонську область на цій Комісії. Наша участь у засіданнях Комісії ініційована адміністрацією, тобто нами.

За результатами попередньої Комісії, після проведення ґрунтовної роботи, Міністерством були виділені телевізійні передавачі, які вже заплановані в обласній програмі розвитку інформаційного простору на 2016 рік для відновлення українського телевізійного мовлення, а також упередження і протистояння інформаційній агресії, яка спрямована з окупаційної території на Херсонську область», – розповіла Ольга Савенко.

Вона також зазначила, що наприкінці року облдержадміністрація знов звернулась до Міністерства, щоб взяти участь у першій Комісії 2016 року з метою реалізації шляхів отримання цієї техніки. Більш детальну інформацію Ольга Савенко доповість за результатами засідання Комісії.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон