На Херсонщині вилучено «шмурдяка» майже на сто тисяч

Наприкінці грудня минулого року оперативники та слідчі ГУ ДФС області, встановили осіб, які на Херсонщині впродовж 2014 – 2015 років здійснювали незаконне розповсюдження фальсифікованих алкогольних напоїв та спирту.

Так, винахідливі бізнесмени вели свій підпільний бізнес в автомобільному боксі на території сільського гаражного кооперативу Херсонської області. Саме там, оперативники знайшли та вилучили рідину з характерним запахом спирту у кількості 900 літрів (90 дал), орієнтовною вартістю 99 тис. гривень.

Під час проведення оперативних заходів встановлено, що спирт для виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв постачався мешканцями інших регіонів.

Слідчими фіскальної служби області внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного придбання з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч.1 ст. 204 КК України). Досудове слідство по кримінальному провадженню триває.

Прес – служба ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон