Херсонські чудеса напередодні Різдва

Вчора, 5 січня напередодні Різдва Христового херсонські активісти однієї з політичних партій з чудесними намірами завітали до Херсонського обласного Центру соціальної реабілітації дітей - інвалідів.

Херсонці Василь Зеленчук, Микола Ставицький та Тетяна Кучеренко завітали в гості до діточок, які проходять лікування в Херсонському обласному центрі соціальної реабілітації дітей інвалідів.

Вони привітали лікарів та вихователів з наступаючим Різдвом Христовим, та подякували їм за таку соціально-важливу роботу, якій вони присвятили життя, лікуючи діточок та допомагаючи їм якнайшвидше вилікуватись від усіх недугів.

А діточкам подарували солодкі подарунки, яким вони були дуже раді – як справжньому чуду напередодні Різдва! «Приємно робити добро, особливо коли це сюрприз для того хто його не очікував...», - поділився враженнями один з ініціаторів благодійної акції Микола Ставицький.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон