У Херсоні готуються до погіршення погоди

Як інформують у Департаменті житлово-комунального господарства Херсонської міської ради, у разі виникнення складних погодних умов, місто до цього готове.

Заготовлено піщано-сольову суміш, для здійснення посипки тротуарів на зупинках громадського транспорту, в районах пішохідних переходів із інтенсивним рухом пішоходів, в місцях масового відпочинку громадян (площі Свободи та героїв Сталінграда, сквери Потьомкінський, Шевченка Т.Г., Покровський, парки Міський та Ленінського Комсомолу, вул. Суворова тощо).

Крім того, перевірено наявність та об'єми заготовленої підрядними організаціями департаменту піщано-сольової суміші, паливно-мастильних матеріалів, наявність необхідної кількості інвентарю, готовність техніки тощо.

За словами директора КП «Дорожник» Сергія Герасимюка, на базі підприємства на сьогодні для оперативного реагування наявні 4 снігоочисних машин, 5 машин для розкидання піску та 3 навантажувача.

Юлія БРЕУС

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон