Снігуроньки бувають різними

24 грудня в Новокаховському вищому професійному училищі відбувся конкурс «Снігуроньки бувають різними».

Дівчата-Снігуроньки змагалися в конкурсах – «Візитна картка», «Моя професія», «Новорічний зорепад», «Найкращий образ», «Новорічне інтерв'ю». Глядачі були свідками цікавого та чесного суперництва.

Конкурсантки гідно представили свої таланти, за що були нагороджені солодкими подарунками та наступними номінаціями: Ільченко Олександра – «Міс-Чарівність», Іванова Анастасія – «Міс-Гармонія», Сєрова Олександра – «Міс-Елегантність», Медвєдєва Христина – «Міс-Грація», Ващенко Анна – «Міс-Вишуканість» і «Міс-Глядацьких симпатій», Грицик Альона – «Віце-міс», Ліпченко Діана – «Міс-Снігуронька 2016». Але найбільша нагорода дісталася Діду Морозу – Снігуронька для святкування Нового року.

Учні завчасно потурбувалися про подарунки для дітей в зоні АТО. Під час святкового концерту заступник президента учнівського самоврядування Ліпченко Діана мала за честь передати новорічні сувеніри для дітей, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України, заступнику Голови громадської організації «Біла стріла» воїнів АТО Дмитру Маркову.

У святі брали активну участь учні навчальних груп, майстри в/н, батьки учнів. На святковому дійстві були присутні запрошені учасники АТО, які і обрали найкращу Снігуроньку для Діда Мороза.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон