День опікуна в Херсоні

День опікуна - незвичайне свято, яке засноване в Дніпровському районі та традиційно відзначається перед новорічними святами.


Сьомий рік поспіль виконавчий комітет районної у місті ради, служба у справах дітей збирають опікунів, дітей, гостей та друзів, щоб підвести підсумки ще одного року, привітати зі святами та висловити вдячність опікунам за небайдужість, підтримку та неоцінений подарунок – родинний затишок для дітей, позбавлених батьківського піклування.

В Дніпровському районі 171 опікунська родина, кожну з яких добре знають та вважають найкращою.

Цього року День опікуна знову зібрав опікунів та дітей Дніпровського району в найгостиннішому кінотеатрі міста «Мультиплекс-Діджитал» (ТРЦ «ФАБРИКА»).

Свято розпочалося з новорічних вітань голови Дніпровської районної у м. Херсоні ради Владислава Кондратова - без зайвого офіціозу але з щирими словами вдячності опікунам за відповідальну та надзвичайно важливу справу опіки, за щоденну турботу про малюків. Звичайно, Нового Року чекає і малеча, тож від голови районної ради вони отримали побажання гарно вчитися, дбати про своє здоров'я і чекати новорічних подарунків!

День опікуна-2015 став дещо особливим, оскільки вперше діти, які знаходяться під опікою, отримали можливість продемонстрували свої таланти на сцені перед поважною публікою. Виявилось, що талантів в дніпровській родині опікунських родин дуже багато.

Малеча залюбки демонструвала чого навчилася за рік: виразно читали вірші, грали на скрипці, дехто вразив присутніх акробатичним танком. Привітати з «Днем опікуна» своїх друзів та подарувати хореографічно-вокальний сюрприз завітали Дід Мороз, Снігуронька та вихованці Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради. Новорічний мультфільм «Снуппі» - подарунок від адміністрації «Мультиплекс-Діджитал», а від голови Дніпровської районної у м. Херсоні ради – солодкі новорічні подарунки.

Новорічні та різдвяні свята набирають обертів: святкові розпродажі, сувеніри, прикрашені вітрини магазинів та фасади будинків. Це все яскраво та вражаюче, але найцінніше диво – це родинний затишок, розуміння, повага та підтримка - те, чого так не вистачає сьогодні світові, і саме цей диво-подарунок діти отримали завдяки добрим та милосердним серцям опікунів.

Виконавчий комітет, служба у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за постійну підтримку соціальних проектів районної влади в сфері захисту дітей адміністрації кінотеатру «Мультиплекс-Діджитал», директору Вадиму Долобану, Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради та особисто його директорці, члену виконавчого комітету районної ради Ірині Свинаренко, а також усім опікунам за милосердя, доброзичливість та любов до дітей.

Оксана Гузь, виконавчий комітет
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон