Вечір французької пісні у Херсоні

Минулої п'ятниці, 18 грудня, у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша відбувся вечір французької пісні «Пісня – моє життя».

Такий вечір був присвячений 100-річному ювілею з дня народження неповторної французької співачки Едіт Піаф. Перевтілювалась в Піаф, заслужена артистка України Ружена Рубльова, чарівний голос якої переніс усіх присутніх на вечорі у світ пісень Едіт Піаф.

«Я ніколи не намагалась грати Едіт Піаф, я намагалась співати її пісні, відчувати їх так, як відчувала вона. Я дуже люблю музику, і ще давно захоплювалась творчістю Піаф, ніколи і подумати не могла, що мені випаде таке щастя – співати пісні цієї великої жінки», - розповідає Ружена Рубльова.

Ружена настільки чуттєво співала пісні Піаф, що після кожного номеру глядачі кричали «Браво», а оплески були дуже щедрими.

«Весь світ святкує сторіччя великої французької співачки Едіт Піаф. Ми дотичні до її творчості, адже уже років 10 в репертуарі нашого театру йде вистава «Світ пісень Едіт Піаф», тому ми просто не змогли залишитись осторонь», - зазначає директор театру Олександр Книга.

Окрім пісень на вечорі, глядачам розповіли про життя великої співачки, про її нелегку долю. Едіт Піаф залишила великий слід у музиці, минуло вже сто років від дня її народження, а її досі пам'ятають та захоплюються її творчістю. На таке здатні тільки великі люди, такі, як Едіт Піаф!


Тетяна БОЙКО

фото Дениса МАКСИМОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон