Херсонські депутати від БПП стали «Миколаями» для хворих діток

Головний лікар КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня імені Афанасія і Ольги Тропіних», депутат міської ради фракція «Солідарність» Леонід Ремига ініціював привітання маленьких пацієнтів з Днем Святого Миколая.

Відгукнулися долучитися до свята і депутати Херсонської міської ради від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка».

«День Святого Миколая – особливе свято, він сповнений добра і чудес. Його завжди з нетерпінням чекають діти і вірять, що за добрі вчинки Святий Миколай покладе під подушку подарунок. Сьогодні Миколай не встиг завітати до вас, але попросив нас передати вам подарунки. Я хочу побажати вам, щоб усі ваші мрії здійснилися. Нехай Миколай Чудотворець завжди допомагає та дарує вам та вашим батькам здоров'я і радість», – зазначила голова Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Олена Урсуленко.


Головний лікар КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня імені Афанасія і Ольги Тропіних», депутат міської ради фракція «Солідарність» Леонід Ремига побажав малечі якнайшвидшого одужання, святкового настрою та вручив малечі солодкі подарунки.

Анна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон