В Херсоні розпочинаються новорічні свята

Завтра, 19 грудня до Дня Святого Миколая на площі Свободи біля головної ялинки Херсонської області відбудуться святкові новорічні заходи

Розпочнуться святкування о12.00 –з відкриття ярмарки (сувенірна продукція,продукти харчування та безалкогольні напої) з розважальними заходами

В 14.00 розпочнеться святкова програми за участі учнів Херсонського училища культури. Також почнеться розвезення подарунків дітям соціально незахищених категорій, що були зібрані під час благодійної акції «Миколай про тебе не забуде»

О 15.00 розпочне роботу ярмарок сувенірної продукції «Новорічний дивосвіт» та благодійна акція «Українська ялинкова іграшка-дітям Луганщини», де кожен район Херсонщини презентує по 5 ялинкових іграшок, які будуть відправлені на Луганщину.

Відбудуться також благодійні акції «Різдвяний пряник – бійцям АТО» та «Янгелик для дитини». Ідея створювати янголів і відправляти на Луганщину виникла через слова дівчинки, яка виїхала з окупованого Луганська Поліни Туфекчі: «Напевно всі Ангели відлетіли від нас, тому почалася війна, а коли вони повернуться - знову настане мир».

І нарешті о 16.00 відбудеться урочисте відкриття головної ялинки Херсонщини і розпочнеться розважально-ігрова програма

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон