Справжня казка у Дніпрянській школі на Херсонщині

Якби ви завітали 15 грудня у Дніпрянську школу, то потрапили б у справжню казку, бо у цей день у навчальному закладі проходив шкільний етап обласної екологічної акції «Букет замість ялинки».

На виставку було представлено 67 робіт учнів 1-11 класів. Найактивнішими виявилися наймолодші. Це були і новорічно-різдвяні композиції з використанням гілок хвойних дерев, і екоялинки, виготовлені з різних матеріалів: посуду одноразового використання, тканини, пластмаси, живих квітів, пір'я, паперу, макаронних виробів, дроту тощо.

Оригінальними були роботи Любочки Анастасії, Тринкаль Анастасії, Нєвєрової Уляни, Степаненко Анастасії – учениць 1-Б класу, Мартюшевої Вікторії, Сарайкіної Дарини з 2-Б класу, Кузіної Анастасії, Березуцької Ксенії з 2-А класу, Похилько Юліани з 3-А класу, Назарова Влада, Ваккера Дениса та Лук'яненко Олени з 4 класу, Іщенко Дарини – учениці 5-Б класу, Хісматуліна Сергія, Низької Валерії, Бевза Дмитра – учнів 9 класу, Дехтяр Дар'ї, Кучеренко Поліни з 7-А, Бевза Валерія з 6 класу, Остапець Зоряни та Світан Анастасії з 10.

Кращі роботи будуть надіслані для участі в ІІ етапі акції.

Всі, хто переглянув виставку, зрозуміли, що такі букети можуть стати гарним подарунком на Новий рік та Різдво для рідних і друзів, а також – прикрасою для власної оселі і створити особливу святкову атмосферу. Талантам і фантазії немає меж – дала зрозуміти виставка. Щиро вдячні всім учасникам, батькам, класним керівникам та класоводам.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон