Нове авто – дитячому реабілітаційному центру

Довгоочікувану обновку, нарешті, отримали вихованці Каховського реабілітаційного центру для дітей-інвалідів – новий сучасний мікроавтобус, завдяки якому малеча з особливими потребами матиме можливість у комфортних умовах діставатися від своїх домівок до центру, а також здійснювати екскурсії разом зі своїми педагогами.


На подвір'ї Центру зібралися його працівники, вихованці, їхні батьки та гості.

Олександр Карасевич, котрий за час своєї каденції на посаді міського голови спільно з депутатами міськради VI скликання винайшли кошти з бюджету на це дуже потрібне придбання, здійснив урочисту передачу ключа від автобуса його водію та перерізав яскраву стрічку, після чого прикрашені різнобарвними кульками двері транспортного засобу гостинно розчинилися перед радісною дітворою.

Крім О.Карасевича, слова поздоровлення сказали начальник управління праці та соціального захисту населення Андрій Скрипніченко і Надія Лазькова — завідувач ясла-садка «Веселка», який розташований в одній будівлі з Центром. У свою чергу щиро дякували міській владі за турботу директор закладу Наталія Лазаренко та батьки вихованців.

"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон