Чому херсонці звертались до податківців?

Протягом січня-листопада цього року до ДПІ у м. Херсоні громадяни надіслали 83 звернення.

У листах херсонці підіймали питання щодо перевірок суб'єктів господарювання, вдосконалення роботи ДФС, отримання довідок про доходи, внутрішнього трудового розпорядку ДПІ, законності надання квартир в оренду, відшкодування ПДВ, закриття підприємницької діяльності тощо. Загалом 80 херсонців вже отримали відповіді. Ще 3 звернення наразі опрацьовуються податківцями.

Зазначимо, що звернення до органів фіскальної служби – це законне право кожного платника податків. Для херсонців, які полюбляють оперативність і комфорт, віднедавна з'явилася можливість звертатися до податківців через мережу Інтернет. Аби скористатися таким сервісом громадянам слід надіслати звернення до ДФС у вигляді сканкопії або фото копії на поштову скриньку zvernennya@sfs.gov.ua.

Детальну інформацію щодо звернень громадян можна отримати на офіційному веб-порталі ДФС у розділі Головна>Діяльність>Звернення громадян>Реєстрація звернень.

Прес-служба ДПІ у м. Херсоні
ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон