За добу до виправної колонії на Херсонщині двічі намагались доставити заборонені предмети

Вчора, 11 листопада о 14 годині співробітниками Північної виправної колонії облуправління ДПтС України в Херсонській області(№90) було помічено невідому особу,що здійснила перекидання двох пластикових пляшок та двох пакунків обмотаних клейкою стрічкою на територію виправної установи. Не зважаючи на оперативні дії співробітників виправної колонії порушника затримати не вдалось.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Суворовського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області. При розкриті виявлених та вилучених пакунків співробітниками міліції в середині виявлено п'ять мобільних телефонів та речовину рослинного походження буро-зеленого кольору з пряним запахом(приблизно 150 г).

В пластикових пляшках містилася прозора рідина з характерним запахом спирту. За даним фактом проводиться перевірка.

Цього ж дня о 16 год., 35 хв. від молодшого інспектора відділу нагляду та безпеки Північної ВК(№90) надійшла інформація про те що під час догляду вмісту посилки, що надійшла на ім'я засудженого Л., до 4 років позбавлення волі, виявлено та вилучено речовину рослинного походження зеленого кольору та пряним запахом, приховану в підкладці куртки.

За даним фактом викликано слідчо-оперативну групу Суворовського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області. Вилучені речовини направлено на дослідження до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Херсонській області. Наразі проводиться перевірка.

Прес-служба управління ДПтС України в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон