Аварія на теплотрасі у Новій Каховці ліквідована

Вчора, 11 листопада, у Новій Каховці трапилась аварія на теплотрасі в районі магазину АТБ (перехрестя вул.Горькою та проспект Перемоги).

Аварійною бригадою КП «Теплові мережі» проводились ремонтні роботи по заміні ділянки труби діаметром 325 мм. Роботу розпочали о 12.00, а закінчили о 1.30 ночі.

Про це "НК онлайн" повідомив начальник підприємтва Ігор Дем'яненко.

Робота котельні розпочалася вже о 3 ранку і на 7.00 температура теплоносія становила 45 градусів.

Роботи проводилися під керівництвом заступника начальника служби експлуатації котелень та теплових мереж Васильченко М. І. Професійні дії електрогазозварника Яриш 1.0. та слюсарів з обслуговування теплових мереж Пономаренко А.Г., Біда В. В., Біда В.А., Ільєнко В. М. дали змогу не допустити охолоджень шкіл та дитячих садків.

Обслуговували проведення аварійних робіт водії: Безгінов Є. М. та Іваненко Я. В. При виконанні ремонтних робіт були зняті плити теплової камери. Камера повністю засипана пооутовими відходами та сміттям мешканцями навколишніх будинків, що заважало терміновому виконанню аварійних робіт. Не було можливості відкачати воду з теплової камери, так як сітка помпи постійно забивалася цими відходами.

Тож працівники підприємства звертаються до жителів міста з проханням не забруднювати місця, які не пристосовані для збору сміття, адже це дуже заважає роботі по ліквідації аварій.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон