У Херсоні знають: «Герої не вмирають»

В Херсоні у рідній школі № 50, в якій навчався Роман Набєгов - Герой, який у 2014 році загинув під Іловайськом - захищаючи Україну, відкрили меморіальну дошку.

В першу чергу, це стало можливим завдяки наполегливості матері Романа – Оксані Набєговій, яка доклала неабияких зусиль, аби на стінах школи з'явилася меморіальна дошка. «Я дякую вам усім за ваш біль і за вашу любов, за те, що ви пам'ятаєте Романа», - зауважила Оксана Василівна.

Із словами глибокої пошани та вдячності до колективу школи та усіх присутніх звернувся і міський голова Херсона Володимир Миколаєнко: «На жаль, тільки зараз приходить відчуття того, яку людину ми втратили», - відзначив він, та висловив слова співчуття усім, хто знав Романа...

Крім цього, Володимир Миколаєнко відмітив, що міська влада продовжує допомагати родинам загиблих. Таким родинам встановлено пожиттєву щомісячну пенсію у розмірі 5 тис. грн., також передбачено пільги, у тому числі і на житлово-комунальні послуги тощо.

Ольга ГОРІНА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон