Херсонська міліція подякувала за навчання

Херсонська обласна організація КВУ отримала листа-подяку від Управління громадської безпеки Херсонського УМВС, яке подякувало за проведення семінарів-тренінгівз виборчої тематики для працівників органів внутрішніх справ в Херсонській області.

Роль міліції у виборчому процесі важко недооцінити. Адже на кожній виборчій дільниці (за межами приміщення для голосування) згідно закону має знаходитися два міліціонери та забезпечувати громадський порядок, реагувати на виклики керівництва ДВК.

Багато виборів поспіль конфлікти на дільницях виникали саме через неграмотність працівників ОВС, які не знали достеменно, як вони повинні працювати в день виборів. Але цього року в Херсоні поставилися до цього відповідально – начальник УМВС України в Херсонській області Артур Мєріков звернувся до ХОО КВУ з проханням та пропозицією напередодні місцевих виборів провести навчання для працівників ОВС.

Так, протягом жовтня 2015 року Херсонської обласною організацією Комітету виборців України було проведено низку семінарів тренінгів по темі ''Роль працівників органів внутрішніх справ на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року''.

На семінарах-тренінгах були присутні керівники галузевих служб УМВС, керівний та інспекторський особовий склад МРО УМВС. Під час п'яти семінарів-тренінгів експерти-тренери Галина Бахматова та Володимир Молчанов навчили 1920 працівників ОВС.

Херсонська обласна організація КВУ отримала листа-подяку від Управління громадської безпеки херсонського УМВС, яке подякувало ХОО КВУ за проведення семінарів-тренінгів з теми ''Роль працівників органів внутрішніх справ на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року'' для працівників органів внутрішніх справ в Херсонській області.

Зазначимо, що завдяки підвищеного рівня обізнаності та поінформованості представників ОВС на цих виборах було значно менше порушень, проблем, пов'язаних з порушенням прав спостерігачів та журналістів. Міліція швидко реагувала на екстрені повідомлення та чітко виконувала свої обов'язки.

За матеріалами «Політична Херсонщина»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон