Тетяна Дергачева: Багатство Високопільщини – її люди

Кажуть, що журналіст – це прилад, котрий показує стан суспільства, і лише в незначній мірі - знаряддя для зміни суспільства.

Можливо й так, але я точно знаю, що поки ми зрозуміємо, що те суспільство, про котре ми говоримо, мріємо про нього, воно складається з кожного з нас. І можу сказати точно, поки ми цього не зрозуміємо – ніяких змін не буде.

Вже зверталася до земляків, жителів Висопільщини з інформацією, що я, Дергачева Тетяна Анатоліївна, журналіст, головний редактор ІС «Херсонщина за день» є кандидатом в депутати Херсонської обласної ради від партії «Соціалісти».

Мені, як людині, котра в зв'язку із родом діяльності кожного дня стискається із владою, політиками, набридли їх обіцянки, тому, власне і вирішила піти на пряме спілкування з людьми на тій землі, де народилася.

Відкрито заявляю, що моя ціль – це не влада, а реальна допомога і зміни на Високопільській землі.

Розпочала з малого: поспілкувалася з людьми в селах. Проблем у людей багато, але хочу сказати, що все залежить від того, який у нас підхід до їх вирішення. Незалежно від того, бачить мене більшість людей своїм депутатом чи ні, я радію з того, що мені вже вдалося хоча б трохи допомогти людям.

Так сталося, що в 21 столітті у вік прогресу, жителям невеличких сіл необхідно думати, як захистити себе, своє господарство не тільки вночі, але й серед білого дня від вовків. Цими вихідними на території Нововознесенської сільської ради було проведено полювання. Я вдячна, що мисливці відгукнулися на моє прохання допомогти людям.

Полювання було проведено при підтримці голови Високопільської районної організації УТМР Олександра Коновала, старшого єгеря Високопільського УТМР Олександра Осліна, мисливцезнавця ДП «Великоолександрівського ЛМГ» Валентина Новітнього, голови Новопетрівського первинного мисливського колективу Юрія Колібабчука, мисливця Андрія Коваленка, голови первинного мисливського колективу Нової Миколаївки Валерія Черноморця та мисливців з м.Кривого Рогу.

Дякую також за допомогу працівникам міліції: заступнику начальника Високопільського відділення міліції В.Олександрівського РВ (обслуговування В.Олександрівського та Високопільського районів) УМВС України в Херсонській області майору міліції Юрію Козлову, заступнику начальника Високопільського відділення міліції В.Олександрівського РВ УМВС України в Херсонській області капітану міліції Ігорю Мартинову, інспектору дозвільної системи В.Олександрівського РВ УМВС України в Херсонській області капітану міліції Сергію Ювженку.

Тетяна ДЕРГАЧЕВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон