Василь Плотніков: Ми не просто ставимо «галочку», ми свідомо обираємо, як будемо жити далі

Я прийняв для себе рішення другий раз балотуватися на посаду міського голови. Непрості вибори це для мене...

Ви мабуть вже помітили, що мої конкуренти докладають максимум зусиль, аби всіма можливими методами усунути мене з передвиборних перегонів, але завдяки вашій підтримці, шановні цюрупинчани, я беру участь у виборній кампанії.

Моя життєва позиція – ЗРОБЛЕНЕ ЗАЛИШИТЬСЯ. Тому в Цюрупинськузявилася чудова Набережна, тому в Цюрупинську відкрився дитячий садок, тому в нашому місті з'являються нові парки.

Останні роки були нелегкі для розвитку, як держави, так і нашого міста – але у Цюрупинську відремонтовано всі ліфти, ремонтуються дахи, вулиці стали освітлюватися, в зонах відпочинку працюють туалети, чистоту скрізь наводять комунальники.

Ми змогли створити діючу програму «Ветеран», працює програма допомоги і для наших захисників з АТО. Ми дбаємо за меморіальним парком Слави: горить вічний вогонь.

Наше місто стає чистим та затишним. Всього цього ми досягли тільки тому, що прагнемо розвитку разом – однією громадою, тому дякую за підтримку, і я впевнений що саме з нею, нам разом вдасться багато чого зробити для розвитку нашого міста і надалі.

Основне завдання з котрим я йду на другий строк – аби в Цюрупинську забезпечити подальше впровадження сучасних технології для прибирання вулиць, аби запровадити сферу туризму та гостинності в одну з головних та бюджетоутворюючих галузей економіки міста, ми маємо активізувати роботу у грантових програмах.

І основне в моїй програмі – це розвиток сфери комфорту для людей: відкриття ще одного дитсадка, розроблення програми для придбання житла молодих спеціалістів-медиків, розроблення програми щодо допомоги цюрупинчанам, котрі прославляють наше місто.

25 жовтня – це той день, коли ми не просто ставимо «галочку», ми свідомо обираємо, як будемо жити далі.

Агнія ДОБРОВОЛЬСЬКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон