У дитячих садочках Скадовська вже тепло

Про це міський голова Скадовська Олександр Гавриш повідомив сьогодні, 19 жовтня на апаратній нараді у ході якої окреслив нагальні питання та надав необхідні доручення.

Ще у минулу п'ятницю у дитячих садочках Скадовська було проведено пусконалагоджувальні роботи, протягом вихідних приміщення груп прогрівалися і сьогодні всі садочки з ранку звітували про встановлення сталого температурного режиму у межах норми +18-20.

"Опалення має функціонувати постійно", - наголосив міський голова Олександр Гавриш, - бо стійкого тепла не передбачається".

Водночас Олександр Гавриш нагадав, щодо економічного споживання ресурсів, оскільки розраховані ліміти на досить скромне споживання, їх постійно поповнювали з міського бюджету, що давало можливість перебувати дітям у теплих приміщеннях наскільки це буде потрібно.

Тож, тепло у дитсадочках Скадовська вже є - температурний режим садків перебуває під щоденним особистим контролем міського голови.

Наталя ТАНГЕЛ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон