На Херсонській ТЕЦ - «Самопоміч»

Сюди завітав народний депутат України, член комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, голова електроенергетичного підкомітету, член фракції «Самопоміч» Лев Підлісецький.

Разом з керівником херсонського осередку партії «Самопоміч» Андрієм Дмитрієвим народний депутат зустрівся з трудовим колективом Херсонської ТЕЦ. Обговорювали питання децентралізації влади, ціни на енергоносії, тарифів для населення, отримання субсидій. Однак, найбільше працівників теплоелектроцентралі цікавила подальша доля свого підприємства.

«Зараз в Україні йде обговорення нового закону про ринок електроенергії, який передбачає, зокрема, створення конкурентних умов на ринку енергетики, завдяки чому українці зможуть обирати постачальника та прийнятні тарифи.

У робочі поїздці по країні я спілкуюся з колективами різних підприємств енергетичної галузі, з фахівцями, що розуміються на тематиці, щоб відшліфувати цей закон з урахуванням думки компетентних людей на місцях.

Нам дуже важливий зворотній зв'язок, і тому якщо ви маєте свої пропозиції щодо прикінцевого положення цього Закону, де йдеться про роботу ТЕЦ, надсилайте на мою електронну адресу», - підкреслив нардеп Лев Підлісецький.

Андрій Дмитрієв, виступаючи перед колективом Херсонської ТЕЦ, в свою чергу зазначив, що у процесі децентралізації чимало адміністративних функцій передається на місця, зокрема зростуть доходи місцевого бюджету. І ці кошти треба використовувати на розвиток міста максимально ефективно, і в першу чергу, прозоро.

«Зростання бюджету - це, без перебільшення, спокуса для чиновників використати кошти не за призначенням. Перше, що почну впроваджувати я разом з депутатами фракції «Самопомочі»- це публічність бюджетного процесу, щоб кожен мешканець міста міг отримати інформацію про витрати місцевого бюджету», - наголосив кандидат в мери Андрій Дмитрієв.

Об'єднання "Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон