Олена Урсуленко: Захист держави - найвища честь, покликання і обов’язок кожного українця

День захисника України бійці Херсонської військової частини 3056 Нацгвардії відзначили по – особливому. Привітати та подякувати нашим захисникам завітали поважні гості.


«Зараз Національна гвардія України – це один з основних військових формувань. Сьогодні солдати і офіцери гідно продовжують традиції своїх дідів та батьків. Наше покликання - захищати. Цю місію ми несемо з гордістю», - зазначив командир військової частини Вадим Матвєєв.

Привітати та подякувати нашим захисникам завітали поважні гості, відомий громадський діяч, кандидат на посаду Херсонського міського голови Олена Урсуленко та Вікторія Вагнєр дружина загиблого під час прориву Іловайська хірурга – добровольця Владислава Ковальова.

«Після трагічної події в моєму житті я вирішила присвятити себе допомозі військовим та родинам загиблих бійців очоливши КП «Оберіг».У такий день ми не можна не згадати героїв, які віддали своє життя за наш спокій. Кожному з вас бажаю,щоб ваші рідні і ви були здоровими і щасливими, а держава завжди шанувала своїх воїнів, які боронять її незалежність і свободу», - зауважила Вікторія Вагнєр.

У свою чергу відомий підприємець та волонтер Олена Урсуленко наголосила: Сьогодні ми, як ніколи, розуміємо, що захист держави – це справа не лише військових. Це найвища честь, покликання і обов'язок кожного українця. Хочу нам побажати мирного неба і віри в те, що цей день скоро настане.

Гості приїхали не з порожніми руками. Співзасновник підприємства ТМ «ОСА» Олена Урсуленко передала військовій частині багатофункціональний пристрій, кошти на який зібрали шляхом проведення акції «Підтримай військових України». Проект зі збору грошей на допомогу бійцям – безстроковий.

Ганна Соколенко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон