Юрій Рожков: Наша команда готова взяти на себе відповідальність за приміські селища

Усього два роки є аби виправити ситуацію у селищах, містах та селах Херсонщини на краще. Саме на такий строк, цього разу обирають депутатів у міські та селищні ради, мерів та голів сільських та селищних рад.

На цьому акцентували увагу на зустрічах з виборцями у передмісті Херсона кандидати у депутати від БПП «Солідарність»: "Якщо ми не змінимо ситуацію на краще, у Вас буде можливість відкликати депутата свого округу або ж ми підемо самі", - завірив на зустрічі з виборцями Сергій Жуйков, кандидат у депутати Херсонської міської ради. - Ми не будемо обіцяти, того, що виконати не зможемо, проте ми можемо зробити так, аби життя городян стало якіснішим", - наголосив кандидат.

Важливість працювати в команді заради інтересів громади відзначав на зустрічах і Юрій Рожков, кандидат в депутати обласної ради. Він переконаний, що вирішити проблеми жителів селищ Херсона, які довгий час залишалися поза увагою влади у минулі роки, можна, лише працюючи в команді і захищаючи їх інтереси водночас у радах всіх рівнів. Зокрема, в тому, що стосується справедливого розподілу бюджетних коштів.

«Наша команда - команда Блоку Петра Порошенка «Солідарність» готова взяти на себе відповідальність за наведення порядку у селищах Херсона і захищати інтереси мешканців цих населених пунктів», - підкреслив Юрій Рожков.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон