Олена Урсуленко: Якісна та доступна медицина повинна бути для кожного

Кандидат на посаду Херсонського міського голови від "БПП - Солідарність" Олена Урсуленко зустрілася з трудовим колективом Херсонської обласної клінічної лікарні.

«Проблеми у нас старі, фінансова підтримка бажає кращого. Нас бентежить розвиток та примноження технічної бази лікарні і, звісно, ж розширення спектру обладнання. Ці питання потребують серйозного підходу. Хочеться, щоб влада нас почула нарешті...», - наголосили лікарі.

«Усі ми хочемо одного - якісної та доступної медицини, а це напряму пов'язано з фінансуванням медичної сфери. Я вважаю, це можливо вирішити, якщо є бажання змінити систему, яка створювалася роками, та перекрити канали корупційних схем.

Наша команда бачить, яким чином можна поповнювати бюджет: за рахунок створення нових робочих місць, сприяння розвитку підприємництва. Завдяки цьому, збільшиться і фінансування соціальних об'єктів, серед них і лікарень. А це – зарплати лікарям, нове устаткування, якісна діагностика і, як результат, суттєве зростання медичних послуг для населення. Прийшов час змін», - зазначила Олена Урсуленко.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон