Олена Урсуленко: Наша команда націлена на результат

Кандидат на посаду Херсонського міського голови Олена Урсуленко зустрілася з колективом Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара.

За рішенням української бібліотечної асоціації. закладу присвоїли почесне звання «Бібліотека року-2015» про це на початку зустрічі повідомила Надія Коротун, директор бібліотеки.

«Ми не стоїмо на місці, розвиваємося та активно працюємо. У планах реалізувати ще не один проект. Головне для нас – це поповнення фондів. А фінансування з бюджету міста, на жаль, мізерне», - зазначила Надія Коротун.

«Проблеми можна вирішити шляхом наповнення міського бюджету за рахунок відродження підприємств та викорінення корупційних схем. Потрібні інвестиції і нормальний менеджмент. За рахунок надходжень примножиться фінансування соціальної сфери. Наша команда фахівців націлена на результат. Ми знаємо, як це зробити і неодмінно втілимо заплановане у життя», - наголосила Олена Урсуленко.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон