«Посади дерево» до ювілею Херсонського обласного краєзнавчого музею

Акцію «Посади дерево – залиш свій слід в історії музею» провели до 125-річчя з часу створення Херсонського обласного краєзнавчого музею.

У серці Херсона висадили незвичайні дерева. Захід відбувся за участю представників ботанічного саду Херсонського державного університету.

«Ми хотіли провести акцію, яка б об'єднала херсонців не навколо проблем, а навколо духовних потреб. Нам це вдалося. Висадження дерев саме на території музею є дуже символічним. Нехай вони стануть уособленням нашого розвитку та росту», - зазначила директор Херсонського обласного краєзнавчого музею Тетяна Братченко.

Акцію підтримала відомий підприємець, кандидат на посаду Херсонського міського голови Олена Урсуленко: «Приємно брати участь у таких заходах. Музей - це світ прекрасного, де кожна річ зберігає в собі духовність. Долучитися до благоустрою безцінного надбання нашої історії та культури - велика честь для мене. Нехай ця акція стане традиційною. Вірю, що ці дерева будуть візитною карткою нашого міста і радуватимуть херсонців та гостей міста», - зазначила громадський діяч.

Ганна СОКОЛЕНКО

P.S. Херсонський обласний краєзнавчий музей налічує найбільше зібрання матеріалів, свідчень і предметів з історії та культури Херсонщини. Це найвідоміший музей півдня України.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон