Венеція у Херсоні

О, Венеція, місто мрії! Скільки поетів, художників, кінорежисерів не залишилось байдужими до цього казкового міста.

Не змогли не оминути своєю увагою це прекрасне місто і працівники бібліотеки філії № 14, де у вересні для членів клубу «Древо пізнання» була проведена географічна подорож: «Венеція – місто музей, місто сон».

Члени клубу з великим задоволенням переглянули слайдову презентацію «Венеція – місто романтиків, місто для закоханих на воді», яка розкрила їм велику кількість визначних архітектурних пам'яток, музеїв, театрів та ін.

Була проведена захоплююча гра - подорож «Карнавалами Венеції», в ході якої присутні розповідали про щорічні заходи, які вони знають, і які проводяться з особливим розмахом на карнавалах, де з'являються галантні кавалери і вишукані пані, одягнені в неповторні пишні середньовічні вбрання і в знамениті венеціанські маски.

В кінці географічної подорожі для читачів було проведено міні - анкетування, де кожен мав змогу висловити свої враження, та написати побажання колективу бібліотеки.

Херсонська ЦБС

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон