Юрій Рожков: Ми цінуємо, що Херсонщина відзначає День вчителя у мирі

Напередодні Дня вчителя кандидат у депутати від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Юрій Рожков, разом із своїми колегами, привітали вчителів херсонських шкіл.

Поважні гості завітали у школи №12,18, 21, 36, 37, 43, 40, школу-садок №86, де їх знають і поважають: «Юрій Рожков є головою піклувальної ради школи №21, взяв шефство над школою №18. Підтримує шкільне самоврядування, кращих випускників та соціальні проекти», - відзначила директор школи №21, кандидат у депутати Херсонської міської ради Галина Лугова.

«Надзвичайно приємно сьогодні вітати педагогів, які вкладають у підростаюче покоління свою душу. Саме зі школи закладаються підвалини майбутнього успіху кожної людини, і нашої країни загалом», - з такими словами звертався під час зустрічей з вчителями Юрій Рожков.

«У наших шкіл є багато проблем, які потребують вирішення. Та я на власному досвіді переконався, що об'єднавши зусилля громади, підприємців, піклувальників та батьків, можна так змінити наші навчальні заклади, як зробили це ми, наприклад, у школі №21», - сказав Юрій Рожков (на фото другий зліва).

Вітаючи вчителів зі святом, Юрій Рожков також підкреслив, що ми відзначаємо День вчителя у мирній Херсонщині: «Усе це – завдяки нашим воїнам, які відстоюють Незалежність країни, захищають рідну землю. Ми повинні дякувати також волонтерам, які змінюють країну на краще. Сьогодні лише разом ми можемо побудувати європейську країну. Ми зобов'язані подбати про наші школи, про наших дітей, про комфорт і безпеку наших приміських селищ», - підкреслив Юрій Рожков.

На думку Юрія Рожкова, вчителі сьогодні потребують підтримки, адже отримують за свою важку працю невелику платню: «Тому усі програми, спрямовані на розвиток освіти Херсонщини, на підтримку талановитих вчителів, учнів повинні бути безумовно підтримані обласним бюджетом», - переконаний кандидат у депутати Херсонської обласної ради Юрій Рожков.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон