Олена Урсуленко привітала вчителів

У Херсоні у кіноконцертній залі «Ювілейний» пройшов форум педагогічних працівників області «Флагмани освіти Херсонщини», присвячений професійному святу - Дню вчителя. Зі святом педагогів привітала підприємець і громадський діяч Олена Урсуленко

«Я висловлюю величезну подяку всім вчителям. Ви даєтенайцінніше – знання, які відкривають дорогу до успіху. Ви даєте можливість нашим дітям досягати високих результатів в житті. Ви виховуєте успішних людей, а успішні люди – цепроцвітаюча країна! Миру та злагоди Вам та вашим родинам», - зазначила підприємець, громадський діяч Олена Урсуленко.

Олена Урсуленко вручила освітянам спеціальні сертифікати від підприємства «ОСА». Їх отримали:, тренер переможців Всеукраїнської олімпіади з математики Олег Носенко, лауреат конкурсу «Вчитель року - 2015» Олена Болгаріна та переможець конкурсу «Вчитель року -2015» Роман Синюков.

«Ваша праця і соціальна місія, яку Ви виконуєте, є надзвичайно важливими для країни і для кожного з нас. Дякую Вам защоденну титанічну працю», - наголосила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон