Скадовський джаз завжди молодий

Відгриміли фанфари ХV ювілейного Скадовського фестивалю дитячого джазу "Джаз над морем".

Грандіозне свято віртуозів джазу зібрало повні зали прихильників. До Скадовська прибули колективи з Києва, Кривого Рогу, Одеси, Херсону та Голої Пристані.

На відкритті фестивалю серед почесних гостей виступав міський голова Олександр Гавриш. Він впевнено завірив, що справа, яка тримається на живому ентузіазмі звичайних людей матиме дуже довге життя.

Саме фестиваль дитячого джазу це свято самовідданих музикантів, які щиро дарують свою любов до музики світові, передають це горіння власним учням, ось чому Скадовський джаз завжди молодий.

Скадовська міська рада й цього року виступила співорганізатором фестивалю, забезпечивши призовий фонд для його учасників, для дитячого місто-курорту підтримка дитячої творчості — це одна з головних сфер діяльності.

Ювілей видався на славу, його учасники постійно зривали шквал аплодисментів за вдалі інтерпретації та сольні виступи.

Подарунком для учасників фестивалю і скадовчан став виступ державного оркестру Олександра Фокіна (Київ) "Радіо бенд" 17 травня. Професійна музика стала взірцем для росту учасникам дитячого фестивалю.

Власне Олександ Фокін подякував викладачам за роботу, за талановитих учнів, які працюють надалі у таких колективах. Доброю згадкою залишилось для дітей спілкування з музикантами всесвітнього рівню.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон