Незвичайні іменини у Херсоні

В Дніпровському районі склалась добра традиція – проводити по-сімейному добрі свята для мешканців будинків та квартальних комітетів Дніпровського району за підтримки депутата Херсонської обласної ради Артема Кияновського.

11 травня мешканці будинку по вул. Залаегерсег,5, зібралися щоб відзначити 10 років з дня створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вежа».

10 років тому мешканці будинку взяли на себе відповідальність за створення комфорту та затишку, гарних умов відпочинку для дітей та дорослих. Робота з керування будинком потребує багато сил та енергії, проте, голова правління ОСББ Людмила Миколаївна Кірсанова, за допомогою мешканців, робить все для того, щоб «Вежа» була кращою не лише в Дніпровському районі, але і в місті.

Гостей свята зустрічала весела музика, дитячий сміх та позитивні емоції. Привітати ювілярів Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко та головний спеціаліст профільного відділу по роботі з ОСББ виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради Наталія Красновид.

Володимир Васильович подякував мешканцям будинку, що, завдяки їх старанням, в нашому місті є такі гарні приклади. За співпрацю з органами місцевого самоврядування міста ювіляри отримали Почесну грамоту Херсонського міського голови та подарунки від Дніпровського райвиконкому.

За доброю традицією до ювілярів звернувся депутат Херсонської обласної ради Артем Кияновський. Артем Олександрович привітав мешканців ОСББ «Вежа» з Днем народження і побажав, щоб дорослі і діти завжди могли збиратися разом, щоб весело та чудово провести час під мирним небом Херсонщини. Почесні мешканці будинку, відомі в Херсоні люди, які присвятили своє життя розбудові промисловості міста, отримали від депутата обласної ради приємні подарунки. А маленькі мешканці будинку отримали в подарунок від Артема Олександровича святково-розважальну програму: на них чекали веселі клоуни, ігри та сюрпризи.

Гарний настрій та щасливі посмішки – це головний подарунок! Без зайвих офіційних промов, по-родинному теплий День народження! В День народження усі бажання здійснюються – тож нехай таких гарних та добрих святкувань, теплих днів буде більше в нашому районі, місті, в нашій державі. Нехай завжди лунає дитячий сміх під мирним небом нашого міста!

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за сприяння в організації свята та постійну підтримку громади Дніпровського району депутату Херсонської обласної ради Артему Кияновському, директору Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради, члену виконкому районної ради Ірині Свинаренко, активу ОСББ «Вежа» (голова правління Людмила Кірсанова).

Оксана Гузь, виконавчий комітет
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон