Безкоштовні місця для відпочинку воїнів АТО надасть курортне село на Арабатці

Поки державні та обласні чиновники «чухаються» із організацією літнього відпочинку та реабілітації воїнів АТО і членів їхніх родин, волонтери виявляють більше оперативності й організованості у цій роботі.

Так, на безпрецедентний крок пішли жителі села Стрілкового на курорті Арабатська стрілка Генічеського району Херсонщини. Вони на сільському сході вирішили безкоштовно надати десяту частину місць у своїх приватних гостьових будиночках для відпочинку захисників України. Влаштовувати їх планують через орган місцевого самоврядування громади.

Сільський голова Олександр Пономарьов сказав кореспонденту «Голосу України», що сільрада вже почала збирати інформацію від власників цих будиночків, хто, коли і на який термін готовий надати благодійні місця. Приєднатися до їхньої акції мешканці Стрілкового вже закликали земляків з сусідніх сіл Генгірка та Щасливцеве на Арабатській стрілці. Організаційну допомогу у розміщенні учасників АТО готова надати й Генічеська райдержадміністрація.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон