Школярі Херсонщини підтримують військових

Благодійний ярмарок для захисників Вітчизни і зустріч з українськими військовими пройшли в Ольгів­ській загальноосвітній школі Бериславського району.

Поспілкуватися з учнями прийшли командир батальйону 11-ї окремої бригади армійської авіації Ігор Зосименко, старшина Валерій Петрачук і старший сержант Микола Ільницький.

— Під час зустрічі у бага­тьох її учасників на очах були сльози, — розповів директор школи Віталій Касьяненко. — Школярі зустрічали військових не з порожніми руками: підготували для них привітання, вручили малюнки і зібрані під час чергового благодійного ярмарку кошти. До речі, подіб­ний ярмарок наші волонтери вже проводили восени. Тоді на виручені кошти були при­дбані речі першої необхідності, які передали військовослужбовцям на блок-пост біля Каховської ГЕС. Крім того, їхніми зусиллями надавалася допомога продуктами родинам переселенців із зони військових дій.

Серед почесних гостей навчального закладу був випускник Ольгівської школи Микола Ільницький. За словами Віталія Касьяненка, земляк пішов захищати рідну землю добровольцем. «В Ольгівці пройшло його дитинство, а сьогодні у нас навчаються його племінники, — додав він. — На зустрічі була присутня мати Миколи — Зінаїда Ільницька. Знаєте, дуже важливо в складний для України час не залишатися байдужим. Ми ж будемо докладати задля цього всіх зусиль і надалі проводити подібні благодійні акції та зустрічі».

Олег БАТУРІН//Новий День

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон