На Херсонщині обговорили підготовку літніх таборів для дітей військових із зони АТО

На Херсонщині відбулася виїзна нарада Херсонської обласної державної адміністрації з питань організації літнього відпочинку для дітей військовослужбовців із зони АТО.

У нараді взяв участь начальник теруправління Держгірпромнагляду, - повідомляє територіальне управління Держгірпромнагляду України у Херсонській області. Також у заході взяли участь голови Генічеської, Голопристанської, Каланчацької, Скадовської райдержадміністрацій, керівники наглядових відомств та дитячих оздоровчих закладів.

Під час заходу обговорено питання всебічної підтримки дітей воїнів, створення комфортних та безпечних умов для їх оздоровлення.

На недопущенні характерних порушень вимог безпеки, виявлених протягом попередніх років теруправлінням Держгірпромнагляду, наголосив начальник відомства Віталій Берлим. Зокрема він акцентував увагу присутніх на відсутності відповідальних осіб за безпечну експлуатацію атракціонної техніки, посудин, що працюють під тиском, електрогосподарство.

Деякі заклади не проводили випробування спортивного інвентарю та обладнання на предмет надійності встановлення та безпечного використання.

«Аналогічні порушення з промислової безпеки та охорони праці в оздоровчому сезоні 2015 року не припустимі, - зауважив начальник теруправління Держгірпромнагляду, - оскільки вони складають пряму загрозу життю і працівників, і дітей».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон