Дніпровський районний суд міста Херсона захистив права споживачів

Усі ми є споживачами і майже у кожного хоча б раз у житті виникали випадки, коли ми були невдоволенні наданими нам послугами чи купленим товаром.

Відстоювання своїх прав та гарантій безпосередньо з продавцями чи представниками послуг не завжди приносить бажаний результат, тому звертаючись до суду ви маєте можливість законно захистити свої права, отримати бажаний результат або повернути витрачені кошти.

За захистом прав споживачів до Дніпровського районного суду м. Херсона у 2014 році звернулось 9 жителів міста. У шести випадках суд ухвалив рішення на користь позивачів і законні права споживачів було відновлено. У трьох випадках позивачам було відмовлено.

Зазначимо, що купуючи товари, слід знати - існують певні категорії товарів, які не підлягають обміну або поверненню. Тож, аби не виникало непорозумінь, придбавши певний товар запитайте у продавця чи можна його буде повернути або обміняти на інший. Якщо продавець, виробник або представник послуг відмовляється виконувати свої зобов'язання, порушує ваші права як споживача, за захистом необхідно звернутися до управління у справах захисту прав споживачів або відразу до суду за місцем реєстрації.

Прес-служба Дніпровського районного суду м. Херсона

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон